PANORAMSKO aerosnemanje

PANORAMSKE AEROFOTOGRAFIJE POTREBUJEJO ZA:


PLANIRANJE - ARHITEKTURA - URBANIZEM - NARAVNE NESREČE - MONITORING - KMETIJSTVO - GOZDARSTVO -  INFRASTRUKTURA - AEROARHEOLOGIJA - ZAVAROVANA OBMOČJA - PROMOCIJA - RAZISKOVANJE 

 

   

 

Panoramska aero fotografija omogoča pogled na pokrajino ali objekte iz povsem različnih zornih kotov. Panoramsko aerofotografijo izvaja fotograf iz roke z uporabo različnih kamer in objektivov, saj le tako lahko izbere primerni izrez in zorni kot. Snema skozi odprto okno, včasih pa tudi brez vrat na letalu. Pri panoramski aero fotografiji so izjemno pomembne izkušnje, saj so potrebne zelo hitre reakcije in izbira motivov.

 

Panoramske aerofotografije so nepogrešljiv del promocijskega materiala, predstavljajo edinstven način monitoringa v prostoru. Na podlagi panoramskih aerofotografij lahko določimo obseg naravnih katastrof in realno škodo na objektih ali v naravi. Tudi 3D simulacije prostora ali objektov so dopolnjene z različnimi pogledi iz zraka.

 

   
       
   
       
   
       
   

 

 

je inovativna aplikacija za naročanje snemanja iz zraka, ki deluje po sistemu “povej naprej in si znižaj ceno storitve”.
Uporabite aplikacijo in si zagotovite ugodno ceno.